مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

 سهمیه‌های سوخت‌شده بنزین، قابل بازگشت به کارت نیست/در سوختگیری عجله نکنید

  • کد خبر: ۱۵۳۴۶
  • ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۳
 سهمیه‌های سوخت‌شده بنزین، قابل بازگشت به کارت نیست/در سوختگیری عجله نکنید
بازگشت کارت سوخت به روند سوخت‌گیری که با هدف مدیریت مصرف انجام شده است، چالش‌هایی نیز به همراه داشته است. یکی از چالش‌های که اخیراً مطرح شده این است که از سهمیه موجود در کارت، بیشتر از میزانی که سوخت‌گیری انجام شده، کسر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، خارج کردن کارت سوخت در حین سوختگیری و پیش از اتمام روند، موجب از بین رفتن حداکثر ۳.۹۹ لیتر از سهمیه باقی مانده در کارت سوخت می‌شود.

به عنوان مثال در حالی که فرد ۴۰ لیتر از سهمیه خود را سوخت‌گیری کرده و طبیعتاً باید موجودی سهمیه وی، ۲۰ لیتر باشد، اما در نوبت بعدی سوخت‌گیری متوجه می‌شود که میزان سهمیه باقیمانده در کارت کمتر از ۲۰ لیتر است.

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی طی روز‌های گذشته در این زمینه توضیحاتی ارائه کرد و این مشکل را به یکی از ویژگی‌های سامانه هوشمند سوخت مرتبط دانست که تاکنون به آن اشاره‌ای نشده بود و مردم نیز به دلیل بی اطلاعی از این ویژگی، فرایند سوخت‌گیری را به گونه‌ای انجام می‌دادند که منجر به از بین رفتن بخشی از سهمیه سوخت شأن می‌شد.

شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی می‌گوید طراحی سامانه هوشمند سوخت برای جلوگیری از تخلف حاصل از بیرون کشیدن کارت حین سوخت‌گیری بدین شکل است که با وارد کردن کارت هوشمند سوخت در کارت‌خوان و مشخص شدن مقدار سهمیه، با آغاز سوخت‌گیری، ابتدا ۳.۹۹ لیتر از سهمیه کسر می‌شود و سوخت‌گیری آغاز می‌شود؛ پس از پایان پیمانه نخست، ۳.۹۹ لیتر دیگر از سهمیه کم می‌شود و دوباره سوخت‌گیری ادامه می‌یابد و این فرآیند به‌صورت پیمانه پیمانه تا پایان سوخت‌گیری ادامه خواهد داشت.

اگر در حین سوخت‌گیری کارت از کارت‌خوان بیرون کشیده شود، مقدار باقیمانده از پیمانه ۳.۹۹ لیتری، از سهمیه آن کارت کسر می‌شود (برای نمونه اگر فرد ۲ لیتر سوخت‌گیری کرده است و کارت را بیرون بکشد، ۱.۹۹ لیتر بیشتر از سهمیه آن کارت کم می‌شود) و اگر همان کارت، دوباره وارد همان کارت‌خوان شود، سهمیه‌ای که بیشتر از لیتراژِ برداشت شده از نازل کم شده است، به کارت بازگردانده می‌شود.

 

سرنوشت سهیمه های کسرشده بنزین چه می شود؟

اطلاع رسانی دیرهنگام شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی درباره این ویژگی سامانه هوشمند سوخت در حالی است که بسیاری از مردم به دلیل بی اطلاعی از آن، طی ماه‌های گذشته بخشی از سهمیه خود را از دست داده‌اند و هیچ توجیهی برای این اطلاع رسانی دیرهنگام قابل پذیرش نیست.

 

در این میان سوالاتی مطرح می‌شود که این سهمیه‌های کسر شده بنزین در نهایت چه سرنوشتی در انتظارشان است؛ در پاسخ باید گفت این سهمیه از بین می‌رود و قابل بازگشت به کارت سوخت نیست و در سهمیه سوخت ماه بعد نیز محاسبه نمی‌شود.

 

مقادیر پایانی سوخت‌گیری را با سرعت کمتر انجام دهید

 

البته صاحب خودرو تنها هزینه سوختی که میزان آن بر نمایشگر پمپ بنزین مشخص می‌شود را پرداخت می‌کند. به این ترتیب تاکید می‌شود که متقاضیان در حین سوخت‌گیری ابتدا کارت سوخت خود را وارد کرده، رمز خود را وارد کنند و سپس عملیات سوخت‌گیری را انجام دهند. در تمام مدت سوخت‌گیری تا پایان روند از خارج کردن کارت سوخت از دستگاه نازل به شدت خودداری کنند. از سویی دیگر توصیه می‌شود که مقادیر پایانی سوخت‌گیری را با سرعت کمتری انجام دهند.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->